Műanyag redőny

 

Egy új típusú műanyag redőny, mely méltán népszerű
a korszerű kivitelnek, az esztétikus megjelenésnek és a kedvező árnak hála.

A műanyag redőny egy igen elterjedt árnyékolási forma már évtizedek óta, ám a technológiája és a működése elavulttá vált, egyre több problémát okozva a felhasználók körében. Ezen problémák kiküszöbölésére fejlesztette ki a hazai Atenád Kft. az új típusú és egyedülálló Easyplast műanyag redőnyt, melyet cégünk is forgalmaz.

Minőségi alapanyag 

Szemben számos más gyártmánnyal, ahol a műanyag redőny műanyag hulladékból készül, az Easyplast műanyag redőny kizárólag minőségi, UV álló műanyag granutálumból kerül előállításra. Az említett anyag két másik előnye, a hosszútávú strapabíróság mellett, hogy az anyag nem sárgul meg, illetve keménységének köszönhetően ellenáll jégesőnek is. A minőségi anyagon felül, Easyplast redőny esetében az anyagtartalom is több, más gyártókhoz képest, akár 20%-al, melynek hála a redőny tartósabb; és nagyobb súlyának hála stabilabb, így kisebb széllökések esetén sem szakad ki a lefutóból, mint súlycsökkentett társai. 

Kulcsfontosságú záróléc

A lamellák minőségi alapanyaga nem az egyetlen fejlesztés az Easyplast redőnynél, számos más korszerűsítés is történt a termékfejlesztés során. Ennél a redőnynél kizárólag alumínium záróléc kerül alkalmazásra, mely záróléc súllyal és rejtett ütközőkkel van ellátva. Az alumínium záróléc jóval erősebb és merevebb, mint egy műanyag változat, így jobban biztosítja a redőnypalást helyén maradását, akár szélben is. A rejtett ütköző feladata pedig, hogy képes meggátolni a redőny bepörgését felhúzás során; műanyag zárólécből ez az ütköző gyakran kiszakad, bosszúságot és javítási költséget okozva ezáltal. Más gyártók, költséghatékonyság miatt, gyakran alkalmaznak, külső ütközőt, ám ez esztétikai szempontból (is) jelentősen elmarad a rejtett ütközővel szemben. 

Kizárólag fel-le mozgás/ Elcsúszás elleni védelem

Redőnyök esetében sajnos előfordulhat a palást féloldalas állása, leszakadása, mellyel szemben a biztos megoldás az arriterezés, vagyis elcsúszás elleni védelem. Ez a technológia, egyrészt képes meggátolni a redőnylécek oldalirányú elmozdulását, másrészt motorizálhatóvá teszi a műanyag redőnyt.       

Kézi vagy motorizált működés 

Csak úgy, mint bármelyik másik redőny, az Easyplast redőny is kérhető hagyományos és egyszerű kézi működtetéssel, vagy motorizált változatban is. Kézi működtetésnél a redőny mozgatása gurtnival vagy zsinórral történik, a hely nagyságától és az igényektől függően. A motorizált verziónál a redőny vezérelhető vezetékes vagy vezeték nélküli módon, illetve összehangolható okos otthon rendszerekkel is, ami során akár telefonról is irányítható, programozható a redőny.

Redőny és szúnyogháló egy tokban 

Amennyiben redőny mellé a szúnyogháló iránti igény is felmerül, a legpraktikusabb választás a Kombi rendszer, mely során egy tokba kerül beépítésre a két termék, ezáltal helyet takarítva meg. A redőny és szúnyogháló természetesen egymástól teljesen függetlenül is működtethető. Egy másik megoldás a Kombi Plusz rendszer, amikor a szúyogháló helyére Soltis 86 külső textil kerül beépítésre, három funkcióssá téve így a rendszert (redőny, kültéri textilárnyékoló, szúnyogháló)   

Látszó vagy láthatatlan tok 

Amennyiben építkezés vagy homlokzatfelújítás alatt álló épületről van szó, lehetőség van vakolható tokos kivitelt választani, mely teljesen rejtve marad. Ha pedig utólagos redőnybeépítésről van szó, a megfelelő megoldás a külső tokos kivitel.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben az Easyplast műanyag redőny az Önnek megfelelő választás?

    • ha korszerűbb technologiájú, megbízható műanyag redőnyt keres 
    • ha kiváló ár-érték arányú árnyékolási megoldást szeretne 
    • ha szeretné elcsúszás elleni védelemmel ellátni műanyag redőnyét 
    • ha motorizált irányításúvá tenné műanyag redőnyét

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu