Reluxa

 

Egy beltéri árnyékoló, mely bár régóta jelen van a piacon, ma is az egyik legkedveltebb árnyékolási megoldásnak számít a korszerűsítéseknek köszönhetően.

A reluxa az egyik legszélesebb körben elterjedt beltéri árnyékoló, hisz a jelentős színválasztéknak és az egyszerű használatnak köszönhetően, bármilyen helységben és környezetben megbízhatóan megállja a helyét.

Finom fényhangolás

A reluxa működési technológiája jelentősen fejlődött az új igények megjelenésével párhuzamosan, így mára kitűnő a fényzáró képessége. A lamellák, zárt állapotban, képesek a fényt szinte teljesen kizárni a helységből; döntött állapotban pedig teljesen személyre szabható a beáradó fény mennyisége. Ezen felül, a beáradó fény visszaverődik a lamella ívelt részéről, ennek köszönhetően a helyenként vakító fény helyett, a helység egységes szórt fényt kap.

Szabadon alakítható

Legyen szó akár hagyományos négyszög alakú, vagy egyedibb formájú, trapéz vagy háromszög alakú ablakról, a reluxa kiváló megoldás, hisz tökéletesen illeszkedik bármilyen formájú ablakra.

Alumínium vagy trópusi fa 

A reluxának két fő fajtája van, attól függően, a lamellák milyen anyagból készülnek. Az egyík típus az alumínium lamellás reluxa, melynek két fajtája elérhető, a klasszikus üvegpálcás, illetve a gyöngyláncos. A másik reluxa típus a trópusi fa lamellás, melynek két elérhető fajtája van, a pálcás, továbbá a zsinóros reluxa. 

 

Széles színpaletta

Egy nagy előnye a reluxának, hogy alumínium lamellák esetében, több, mint 30 féle színben kérhető mind a karnis, mind a lamellák, így tökéletes színharmónia alakítható ki a helység bútoraival, kiegészítőivel. A fa esetében is van színválasztási lehetőség, bár az elérhető színek mennyisége, a természetes anyagánál fogva, jelentősen kisebb.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a reluxa az Önnek megfelelő választás?

  • ha kiváló ár-érték arányú, megbízható beltéri árnyékolót keres
  • ha fontos Önnek a könnyen használhatóság és az egyszerű karbantartás
  • ha a helységben levő elemekkel maximálisan harmonizáló árnyékolót szeretne 
  • ha személyre szabná a beáradó fény mennyiségét 
  • ha egyedi formájú ablakra keres beltéri árnyékolót?

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu