Winscreen mini

 

A Winscreen Mini egy igazán egyedülálló fejlesztésű külső textilárnyékoló, mely kis méretének hála szinte bármilyen nyílászáró esetében alkalmazható. Képes több funkciót is ellátni, mindemellett a hazai gyártásnak és a kézi működtetésnek hála, kiváló ár-érték arányú külső textilárnyékoló termék.  

Háló a négyzeten 

A Winscreen Mini textilárnyékoló képes két funkciót is ellátni az anyag hálós szerkezetéből adódóan, mely a lefutóban fut. Egyrészt véd a kintről beáradó napfény és hő ellen, másrészt pedig a rovarokkal szemben is tökéletes megoldásnak bizonyul, így ez a textilárnyékoló egy különleges napháló és szúnyogháló egyben.

Kis helyek megoldása 

A kis tokméretnek hála a Winscreen Mini alkalmazható szinte bármilyen kis méretű és elhelyezkedésű nyílászárónál is, ahol esetleg redőny felszerelése nem megoldható. Emellett, szintén az említett, elhanyagolható méretű toknak hála, ideális megoldás műemlékvédelmi épületek esetében is, mivel felszerelhető akár a gerébtokos ablakok két szárnya közé is.

Észrevehetetlen árnyékolás

A filigrán tokméret, amellett, hogy felszerelhető szinte bárhova,  nem takar be a nyílászáró üvegfelületébe, képes szinte teljesen egybeolvadni a nyílászáróval és a homlokzattal egyaránt. Mind a tok, mind a textil esetében széles színválaszték áll rendelkezésre, így a Winscreen Mini tökéletesen tud illeszkedni bármilyen stílusú épülethez.

Megfizethető, hosszútávú árnyékolás 

Az Atenád Kft. által kifejlesztett hazai gyártásnak köszönhetően, igen kedvező áron elérhető textilárnyékolóról van szó. Az alkalmazott Soltis textilek garantálják a magas minőséget, a zárt toknak köszönhetően pedig, mely védi a textilt, a Winscreen Mini igazán hosszútávú árnyékolási megoldást tud nyújtani.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a Winscreen  Mini az Önnek megfelelő választás?  

  • ha kisméretű nyílászáróra keres árnyékolási megoldást 
  • ha kiváló ár-érték arányú, hosszútávon megbízható kültéri árnyékolót szeretne
  • ha redőny felszerelése nem megoldható a nyílászáró elhelyezkedése miatt 
  • ha olyan kisméretű kültéri árnyékolót keres, ami véd a naptól és a rovaroktól is 

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu