Zsaluzia

 

A zsaluzia olyan, mintha a reluxa kültérivé válna, megtartva annak az összes előnyét, miközben teljes mértékben megfelel a kültéri viszonyoknak is.

Egy kültéri árnyékoló, mely nem hiába örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is, hisz a rendkívül modern megjelenés mellett egyedi működéssel is bír. Képes kívülről modernné/elegánssá, belülről pedig igazán otthonossá varázsolni bármilyen épületet,  legyen szó akár családi házról vagy iroda épületről.

Fényjáték

A kültéri árnyékolók között egyedülálló az a működés, mellyel egy zsaluzia rendelkezik. A lamellák nagyon finom, szinte milliméteres pontosságú mozgatásának köszönhetően, a beáramló fény mértéke teljesen személyre szabható. Emellett, amennyiben a lamellák döntött állapotban vannak, a zsaluzia a fényt beengedi, miközben a kíváncsi tekinteteket képes kizárni.

Kényelem felsőfokon

Megfelelő kialakítással a zsaluzia könnyedén motorizálható, ezáltal kényelmesen vezérelhető, akár egy távolabbi pontról is, legyen az egy kényelmes kanapé vagy egy irodai szék.

Hosszútávú megoldás

Az aluminium lamelláknak, illetve a külső lakozzási eljárásnak köszönhetően a zsaluzia igazán időtálló megoldás, mely hosszútávon képes kiállni az időjárás viszontagságait.

Hő- és hangszigetelés

Legyen szó bármilyen korszerű nyílászáróról, egy plusz védelem csak a javára válik az épület szigetelésének. A zsaluziának köszönhetően, amennyiben a lamellái teljesen zárva vannak, a külső levegő nem közvetlenül az ablakot éri, így képes lassítani a hőcsere folyamatát, javítva az ablak hőszigetelését. A hőszigetelés mellett, egy másik komoly előnye a zsaluziának, hogy képes a kívülről beáramló zajok mértékét is csökkenteni.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a zsaluzia az Önnek megfelelő választás?

  • ha egyedülállóan modern és elegáns külsőt szeretne kölcsönözni az épületnek
  • ha nagyméretű üvegfelület árnyékolására keres megoldást 
  • ha fontos Önnek a fényerősség maximális személyreszabhatósága
  • ha plusz hő- és zajvédelemmel látná el az épületet  

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu