Firenzei roló

 

Egy különleges beltéri textil árnyékoló, melyet a toszkán táj szépsége inspirált.

Az Olaszországban már jó ideje nagy népszerűségnek örvendő Firenzei roló a sávroló egy továbbfejlesztett változata, amiben felfedezhetőek a reluxa és a zsaluzia egyes elemei is; egyszóval egy igazán különleges megoldásról van szó, mely az árnyékolás mellett igazi mediterrán életérzést is hoz.

Kifinomult árnyékolás 

A Firenzei roló működését tekintve teljesen megegyezik a sávrolóval, kinézete azonban az S-lamellás zsaluziára emlékeztet. A Firenzei rolót két függőlegesen párhuzamosan futó áttetsző anyag alkotja, melyeket fényzáró textillapok kötnek össze, nyitott állapotban S alakot formázva, ez a megoldás teszi igazán egyedivé ezt a beltéri árnyékolót. A lapok mozgatásával szabályozható a beáradó fény mennyisége, egészen a teljes fényzárásig.

Természetes színek 

Nem csak a Firenzei roló működését, de a magas minőségű textilek színvilágát is a kifinomult olasz stílus ihlette. A meleg homokszínek és a bézs mellett megtalálhatóak a szürke és fekete színű textilek is, így mind klasszikus mind modernebb belső terek esetében, kiváló választás lehet a Firenzei roló. A roló vázát adó alumínium szerkezet pedig, csak úgy, mint a sávroló esetében, kérhető bármilyen RAL színben, illetve fautánzatú Renolit fólia bevonattal.

Kézi és motoros működtetés

Úgy, mint számos másik árnyékolási megoldás esetében, a Firenzei roló is elérhető mind kézi, mind motoros működtetéssel. Kézi működtetés esetén a roló mozgatása egy gyöngylánc segítségével történik, motoros működésnél pedig fali kapcsolóval, távkapcsolóval, illetve okosotthon rendszer keretein belül történik a szabályozás.

Rögzítési lehetőségek

Elhelyezését tekintve a Firenzei roló egyaránt kerülhet mennyezetre, illetve oldalfalra, azonban mozgó nyílászáróra nem ajánlott ennek az árnyékolónak a felszerelése. Szerkezetét tekintve, osztott szerkezet nem megoldható Firenzei roló esetében. 

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a Firenzei roló  az Önnek megfelelő választás?

  • ha olasz életérzéssel ruházná fel belső tereit 
  • ha fontos Önnek a beáradó fény kifinomult szabályozása 
  • ha olyan árnyékolót keres, ami lakberendezési elemként is képes funkcionálni
  • ha megnyugtató, természetes színű textilárnyékolót szeretne

    +36-70/391-7633

    info@arnyekolj.hu