Winscreen

 

Egy hazai fejlesztésű külső textilárnyékoló, mely képes beárnyékolni a belső teret, anélkül, hogy teljes sötétségbe borítaná.

Nyugat-Európában több évtizedes múltra tekintenek vissza a külső textilárnyékolók, és népszerűségük hazánkban is egyre csak nő az utóbbi években. Nem csoda, hisz egy igazán energiatudatos és kifinomult árnyékolási megoldásról van szó, melyre tökéletes példa az Atenád Kft. által kifejlesztett Winscreen.  

Árnyék, sötétség nélkül

A Winscreen árnyékolók a kiemelkedő minőségű Soltis és Sergé textilekkel lettek kifejlesztve, melyek különleges anyaguknál fogva tökéletes fényáramlást biztosítanak. Az említett anyagoknak hála, a Winscreen beárnyékolja a belső teret, véd a naptól, de ugyanakkor fényt is enged be, nem befolyásolva így negatívan a bent végzett tevékenységeket.

Energiatudatosság felsőfokon 

Az üvegfelületek egy épület legkényesebb pontjai energiatudatos szempontból, hisz nyáron a hő akár 80%-a rajtuk keresztül jut be a belső terekbe. Emiatt tehát kiemelten fontos az árnyékolásuk, hővédelmük, méghozzá kívülről, hogy a hő ne juthasson be az üvegen, megelőzve így a helyiség túlmelegedését. A Winscreen árnyékolónak köszönhetően ezáltal a komfortérzet nő, a légkondicionálás szükségének mennyisége és a költségek pedig csökkennek.

Kis helyen nagy méret 

Egy másik nagy előnye a Winscreen árnyékolónak, hogy rendkívül kicsi a helyigénye, ugyanakkor a kisméretű tokszerkezet nagyméretű textilnek is képes helyet adni. A kis tokméretnek hála, kimondottan diszkrét, nem takar ki a nyílászáró üvegfelületéből, szinte beleolvad a homlokzatba. Amennyiben pedig építés vagy felújítás alatt álló épületről van szó, ideális megoldás lehet a vakolható tokos kivitel, mely elrejthető a homlokzatba, szigetelésbe, aminek köszönhetően a Winscreen teljesen az épület részévé tud válni.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a Winscreen  az Önnek megfelelő választás?

  • ha energiatudatos és költséghatékony árnyékolási megoldást keres 
  • ha árnyékot szeretne teremteni, nem teljes sötétséget
  • ha kis hely áll rendelkezésre az árnyékoló szerkezetének felszerelésére
  • ha a nap mellett, egyúttal a rovaroktól is óvná a belső teret

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu