Sávroló

 

Egy minimalista stílusú különleges beltéri árnyékoló, mellyel tetszőlegesen szabályozható a beáramló fény mennyisége.

A lakberendezésben megjelenő és egyre inkább elterjedő letisztult stílus hívta életre a minimalista ihletésű sávrolót, ami tökéletesen megállja a helyét egy fiatalos és modern környezetben is, szemben adott esetben egy klasszikus sötétítő függönnyel.

   

Különleges beltéri fények 

A beltéri árnyékolók általában vagy kizárják vagy beeresztik a fényt, nem adván lehetőséget a beramló fény mennyiségének szabályozására, ám a sávroló esetében egyedi módon ötvöződik ez a két funkció. A sávrolót adó textil kétféle, fényzáró és fényáteresztő csíkból tevődik össze, melyek váltakozva helyezkednek el egymás alatt, és ezek mozgatásával érhető el a beáradó fény kívánt mennyisége, illetve a ki-/belátás szabályozása.

Színek széles választéka 

A sávrolót tartó alumínium tokszerkezet bármilyen színben kérhető a RAL skála adta lehetőségek közül, így maximálisan igazítható a belső tér stílusához. A sávrolót alkotó textil szintén számos lehetőséget kínál színek tekintetében, a kellemes pasztell színektől kezdve a fautánzaton át a minimalista árnyalatokig szinte minden megtalálható.

Stabilitás és minőség hosszútávon 

Mind a szerkezet mind a tok, mely tartja a sávrolót, alumíniumból készül, ami rendkívüli stabilitást kölcsönöz az árnyékolónak. Az általunk használt textil, mely a sávroló lelke, egy holland gyártótól érkezik, aminek a több évtizedes múltja garancia a megbízhatóan magas minőségre. A textilek a kiváló anyagnak és szövésnek hála nem rojtosodnak és hosszútávon megőrzik a színüket a napsütés ellenére is, szemben más gyártók alacsonyabb áru termékeivel.

Kézi vagy motoros működtetés 

A sávroló kezelését tekintve lehetőség van hagyományosan, kézzel működtetni egy golyós gyöngylánc segítségével, de elérhető motoros működtetés is falikapcsoló vagy távkapcsoló használatával. Ez utóbbi lehetőség nem kizárólag luxus kérdése, kiváló megoldás lehet nehezen megközelíthető nyílászárók esetében is. Ha a sávroló motoros működtetésű, lehetőség van okosotthon rendszerrel való összekötésre is, így akár távolról is kezelhető. 

MINI kivitel 

A sávroló egy alkategóriája a tok nélküli sávroló MINI, mely a sávroló mennyezeti vagy oldalfali rögzítésével szemben, a nyílászáróra kerül felhelyezésre. Szerkezete csak fehér és barna színben érhető el, azonban a textilek színválasztéka itt is széles. Használatát tekintve, csak kézi működtetés megoldható, motoros vezérlésre nincs lehetőség a méretéből adódóan. Ez a fajta sávroló ideális megoldás lehet ott, ahol a helység adottságaiból fakadóan csak a nyílászáróra van lehetőség rögzíteni az árnyékolót. 

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a sávroló  az Önnek megfelelő választás?

  • ha minimalista és letisztult beltérhez keres árnyékolót
  • ha személyre szabná a beáradó fény mennyiségét, és a ki-/belátás mértékét 
  • ha diszkrét, ugyanakkor tekinteteket odavonzó árnyékolót keres 
  • ha maximálisan a beltérrel harmonizáló színű árnyékolót szeretne 

    +36-70/391-7633

    info@arnyekolj.hu