Fixscreen

 

Egy kifejezetten modern külső textilárnyékoló, mely nemcsak rendkívül mutatós, de működésében is kiváló, hisz három funkciót is képes ellátni.

A Fixscreen® egy igazán egyedi árnyékolástechnikai megoldás, hisz a fő funkciója, az árnyékolás mellett, két másik problémára is megoldást nyújt.  Óvja a belső tereket a napfénytől, a széltől és a rovaroktól is, így egy igazi három az egyben termékről van szó.   

Komfort szél-, rovar- és napfénymentesen

A Fixscreen® egy belga cég, a Renson által kifejlesztett típus, mely rendkívül innovatív zipzáros működésének köszönhetően egyedülállóan szélálló. Független tesztelés által bevizsgálva, a textil a helyén maradt 130km/h szélben, mely a Beufort skála szerint megfelel egy 12-es erősségű hurrikánnak. Elmondható tehát, hogy a vászon garantáltan helytáll extrém időjárási körülmények között is. A szélvédelem mellett, a Fixscreen®, leengedett állapotban, ellátja egy szúnyogháló szerepét is, kint tartja a nemkívánatos rovarokat, szöszöket. Végül pedig, lévén, hogy árnyékolástechnikai megoldás, a Fixscreen® természetesen kiválóan alkalmas a napfény kizárására, miközben nem gátolja a kilátást sem.

Zavartalan kilátás 

A Fixscreen® egyedülálló módon képes egy időben kizárni a napfényt és beengedni a fényt, egyedi anyagának köszönhetően. Az árnyékolás mellett kiváló fényáramlást is biztosít, így nem szükséges lámpafény használata a bent végzett tevékenységekhez. Perforált anyagának hála, használat közben is zavartalan kilátást biztosít, melyre pluszban rásegíthet a bizonyos toktípusok esetében kérhető átlátszó Crystal ablak.

Energiatudatos hűsölés 

A Fixscreen® által nyújtott kiváló napfényvédelemnek köszönhetően, a légkondicionáló berendezést jelentősen kevesebbet szükséges bekapcsolni az optimális hőmérséklet eléréséhez és fenntartásához. A Fixscreen® tehát számottevő mennyiségű energiát és egyben költséget képes megtakarítani.

Nagy fedőképesség 

Legyen szó akár egy 22m² méretű felületről, a Fixscreen® képes beárnyékolni, egybefüggően is. A Fixscreen® fajtái között megtalálható olyan is, mely ideális megoldás nagyméretű sarokablakok árnyékolására, még stílusosabbá téve így az épületet. Amennyiben pedig terasz vagy önálló kerti lak árnyékolása a cél, a Fixscreen® ez esetekben is teljeskörű megoldást nyújt.

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a Fixscreen  az Önnek megfelelő választás?

  • ha a fényvédelem mellett zavartalan kilátást szeretne élvezni
  • ha nagyméretű üvegfelületre, sarokablakra keres árnyékolási megoldást
  • ha egy időben óvná épületét a széltől, naptól és rovaroktól
  • ha energiát és költséget takarítana meg az árnyékolónak hála

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu