Pliszé

 

Korszerű megoldás, mely észrevehetetlenül elválasztja a belső tereket a külsőktől, miközben a levegő áramlása szinte zavartalan marad.

A pliszé szúnyoghálót egyértelműen az új és növekvő igények hívták életre, mely a modernebb kialakításnak köszönhetően számos előnnyel bír egy hagyományos rovarhálóval szemben.

Harmonikus mozgás 

A pliszirozó eljárás során éles és tartós hajtásokat alakítanak ki különböző anyagokon, ez esetben a szúnyoghálon, innen a háló pliszé elnevezése. A hajtásoknak köszönhetően a szúnyogháló harmonikaszerű módon csukódik össze, ezáltal nagyon kevés helyigénnyel rendelkezik. A működés egy másik előnye, hogy a háló bárhol megállítható, nem csak a keretnél; a kerethez csukva azonban, a zárólécben található mágnesnek köszönhetően kiválóan zár. 

Zsinór vagy lánc

A pliszé szúnyogháló jelenleg kétféle kialakítással érhető el a piacon. Az egyik a láncos, a másik pedig a zsinóros vezetésű pliszé; cégünk csak ez utóbbit, tehát a zsinóros pliszét forgalmazza, mely számos előnnyel bír a láncos kialakítással szemben. A zsinóros pliszé csúszása egy U profilban történik, bármilyen egyéb mechanikai alkatrész nélkül, mely eltörhet, megszorulhat (mint egy lánc, adott esetben). Az említett működés miatt a használata rendkívül egyszerű és kényelmes, gyerekek is könnyedén tudják kezelni, továbbá kimondottan halk a háló csúszása.

Határtalan színválaszték, hosszútávra

 A hálónak keretet adó alumínium profilok szinte végtelen színben rendelhető, csak a képzelet és a RAL skála szab neki  határt. A háló pedig két fajta színben, feketében és szürkében elérhető, és a hálószerkezet egy speciális, UV sugárzásnak ellenálló bevonattal rendelkezik, mely hosszútávon megóvja a háló színét.

Kis hely, nagy fedés 

A pliszé szúnyogháló egy másik vitathatatlan erőssége a nagy méretű nyílászárók befedése. Kialakítástól függően, a háló akár 330cm magasságot és kétoldali záródás esetén 7 méter szélességet is képes lefedni. Ekkora méretnél felmerülhetne a háló megrogyása, azonban a speciális rögzítési technikának hála ez nem fordulhat elő. A nagy befedési méret mellett azonban a pliszé saját helyigénye roppant kicsi a maga 2,5 cm-es keretvastagságával. A kis méretnek köszönhetően rács mögé, redőnyhöz vagy akár zsaluziához történő illesztése is gond nélkül kivitelezhető. Természetesen, a pliszé gyűjtési szélességét minden esetben a nyílászáró mérete szabja meg.  

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a pliszé szúnyogháló az Önnek megfelelő választás?

  • ha kényelmes és modern megoldást keres a rovarok és szöszök kizárására 
  • ha nagy méretű ablakra vagy ajtóra szeretne szúnyoghálót 
  • ha fontos Önnek a kilátás zavartalansága
  • ha diszkrét módon és halkan működő szúnyoghálót keres   

+36-70/391-7633

info@arnyekolj.hu