Szalagfüggöny

 

Egy kimondottan letisztult beltéri árnyékoló, mely az irodák után az otthonokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A szalagfüggöny egy rendkívül kedvező ár-érték arányú beltéri textilárnyékoló, mely egyszerűsége ellenére elegáns megjelenésű. Irodák árnyékolójaként terjedt el, ám az újonnan megjelenő, magas minőségű textileknek hála, egyre nagyobb teret hódít otthoni árnyékolás terén is.

Magas minőség elérhető áron

A szalagfüggöny egyik nagy előnye és népszerűségének oka, kétségkívül a kedvező ár, amihez magas minőség is társul. Az utóbbi években eszközölt termékfejlesztéseknek és a korszerűsített textileknek hála, a szalagfüggöny képes volt megújulni és eleget tenni a magasabb fogyasztói igényeknek is. Nem hiába hódít egyre nagyobb teret otthonokban is, ha beltéri árnyékolásról van szó.

Textilek színe és típusa 

A szalagfüggönyt alkotó textilt tekintve széles választék érhető el mind szín, mind textúra, mind anyag terén. Színekben megtalalhatóak az egészen semleges pasztell színektől kezdve az élénk árnyalatokon át a fahatású színekig szinte minden, így bármilyen szílusú környezethez képes illeszkedni. A textil anyagát tekintve lehet hagyományos PVC alapú, ám már elérhetőek a PVC-mentes öko-textilek is, melynek egyik típusa a Silent Harmony textil.

Silent Harmony textil – a megfizethető luxus 

Az egyik újítás a szalagfüggöny tekintetében az a PVC-mentes Silent Harmony textil, mely hangelnyelő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Gyártási technológiája környezetbarát, emellett, mivel rostokból és beépített “biztonsági fonalból” áll, megfelel a nemzetközi tűzbiztonsági szabványoknak, így lángálló. Az anyag UV állósága rendkívül magas, hosszú élettartamot biztosítva így a textilnek, mely 10-15 év múlva is újszerűnek fog tűnni.

Elhelyezés és működtetés 

A szalagfüggönyt tartó karnis rögzíthető mennyezetre és oldalfalra egyaránt, párhuzamosan a talajjal. Ferde nyílászáró esetében is megoldható szalagfüggöny felhelyezése, aminek ez esetben dőlt szöge különleges, exkluzív megjelenést kölcsönöz a térnek. A szalagfüggöny müködtetése hagyományosan, kézzel történik egy lánc és egy zsinór segítségével; a lánc a lamellákat forgatja, szabályozva így a beáradó fény mennyiségét, a zsinór pedig összegyűjti a lamellákat egy oldalra, két oldalra vagy akár középre, az előzetes kialakítástól függően.  

Kérjen ajánlatot!

Milyen esetben a szalagfüggöny az Önnek megfelelő választás?

  • ha egyszerű, de elegáns megjelenésű árnyékolót keres
  • ha kiváló minőségű beltéri textilárnyékolót szeretne kedvező áron 
  • ha személyre szabná a textil színét és anyagát  
  • ha fontos Önnek az öko-tudatosság, melynek megfelel a Silent Harmony textil

    +36-70/391-7633

    info@arnyekolj.hu